COMPANIA  FinClub este o companie cu 25 de ani vechime, și cu credibilitate AAA, care sub supravegherea unui consiliu medical format din 2000 de medici și experți în sănătate, distribuie suplimente naturale de o calitate excepțională certificată, care provin din plantații cu soluri ecologice certificate și în care este monitorizat tot procesul tehnologic de la sol, sămânță până la împachetare.

  În anul 1992 istoria FinClub a început cu produse de sănătate care se vindeau în farmaciile din Cehia.

  Un an mai tarziu, în 1993, pentru că network marketing era cea mai autentică formă de marketing care se bazează pe experiența personală, FinClub a ales ca model de vânzare și distribuție a produselor sale, modelul vânzării directe în sistem network marketing sau multilevel marketing pentru că

  FinClub a pariat pe experiența personală a clienților satisfăcuți și nu pe campanii de reclamă bombastice.

  Mii de oameni folosesc și recomandă produsele Finclub și Tu poți fi următorul.

  În 1994 s-a înființat Consiliul medical al clubului Finclub ca o consecință firească a sprijinirii membrilor FinClub care au ales să promoveze produsele și aveau nevoie de o susținere medicală în completarea experiențelor lor personale autentice.

  Anii următori au fost ani de expansiune europeană cu deschiderea filialelor în alte 6 țări:

  1995
  Slovacia
  2003
  Polonia
  2005
  Ungaria
  2006
  Germania/
  Austria
  2008
  România
  2013
  Croația

  Pentru mai multe detalii despre produsele FinClub ia legătura cu consultantul tău de sănătate din josul paginii sau dă click pe butonul


  și vei putea obține un discount de 25% la următoarele tale comenzi.

  PRODUSELE

  Cu FinClub vei fi mai bine.

  Produsele FinClub sunt susținute științific și medical și recomandate de peste 2000 de membri ai Consiliului medical al FinClub.

  Produsele de la FinClub acționează sinergic, aducând beneficii întregului corp.

  Gamele de produse am putea să le împărțim pe următoarele categorii:

  FRUMUSEȚE
  - Îngrijirea feței;
  - Îngrijire corporală;
  - Îngrijirea părului;
  - Produse cu Aloe Vera;
  - Produse fin Beauty.
  SĂNĂTATE
  - Vitamine;
  - Minerale și oligoelemente;
  - Lecitină și produse pe bază de ulei;
  - Produse pe bază de plante;
  - Băuturi cu conținut de vitamine;
  - Alte produse speciale.

  PACHETE DE PRODUSE

  CU DISCOUNT MAI MARE DE 25%


  Pentru a avea de la început un discount chiar mai mare de 25% poți alege unul dintre pachetele aflate la promoție în luna respectivă intrând în contact cu consultantul tău de sănătate din josul paginii sau dând click pe butonul


  SIGURANȚĂ și CALITATE


  Calitatea și siguranța fac parte din cultura companiei FinClub, în mod special când vine vorba de calitatea produselor, furnizorilor sau calitatea serviciilor, materialelor și informațiilor pe care le oferă.

  Doar 0,2% dintre companii ajung să aibă credibilitate AAA atunci când e vorba despre criterii economice și de credibilitate foarte stricte.

  FinClub este una dintre aceste companii de prestigiu. FinClub deține de asemenea un certificat care confirmă politicile de management și controlul calității, este vorba de certificatul de calitate ISO 9001:2009

  FINCLUB Certificate   FINCLUB Certificate

  Producătorul suplimentelor alimentare naturale oferite de Finclub este deținător al Premiului Ministerului Industriei și Comerțului din Finlanda. Produsele sale sunt evaluate de laboratoare acreditate, iar rezultatele sunt monitorizate de Consiliul Național al Sănătății din Finlanda.

  Plantele din care sunt făcute produsele FinClub sunt atent monitorizate de la sămânță până la recoltare și, prin urmare, avem garanția că produsele FinClub conțin plante care sunt:

  - cultivate fără pesticide;
  - recoltate în perioada în care conțin ingredientele la nivel optim;

  - cultivate în zone ecologice, fără substanțe chimice;
  - prelucrate foarte atent, imediat după colectare pentru a evita orice pierdere de valoare.

  DOCTORI ȘI EXPERȚI ÎN SĂNĂTATE


  Jan
  Trojac

  fondator FinClub

  Este important ca produsele noastre să fie de cea mai bună calitate, dar ceea ce este și mai important este să te ajute cu adevărat.

  Una dintre valorile de bază ale Finclub este respectabilitatea.

  Acesta este motivul pentru care Finclub și-a stabilit încă de la început un CONSILIU MEDICAL, în fapt o asociație de medici din diverse domenii care sunt garanții seriozității informațiilor și de asemenea, o garanție a unui program de îngrijire de calitate pentru clienții săi.

  Astăzi, consiliul medical numără peste 2.000 de medici și experți din diferite domenii ale medicinei.

  Mulțumită acestei cooperări, compania poate oferi clienților săi consultanță medicală, care este furnizată la fiecare dintre cele 25 de centre de distribuție. De asemenea, FinClub oferă propriul buletin informativ cu articole profesionale.

  O listă lungă de doctori și nutriționiști recomandă produsele FinClub.

  Viziunea companiei FinClub este să devină cea mai bună companie care se ocupă cu prevenirea bolilor generate de stilul de viață din vremurile noastre.

  Alătură-te și tu doctorilor care ne recomandă FinClub și tuturor consumatorilor FinClub dând click pe butonul de mai jos
  și vei putea obține un discount de 25% la următoarele tale comenzi.

  INTRĂ ÎN CONTACT CU
  © 2024 Your Company. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.